Om oss

Youtech UB er en ungdomsbedrift bestående av 8 IKT-elever på Oscarsborg i Narvik. Vi er en engasjert gjeng på utkikk etter å hjelpe andre og har god kompetanse innenfor tjenestene vi tilbyr med flinke og erfarne mentorer i bakhånd. Youtech tilbyr tjenester innenfor data, nettbrett, mobil, kursing og spillbursdag. Vi er en bedrift som jobber for bærekraftig utvikling ved å reparere istedenfor at kunden blir kvitt utstyr som er skadelig for naturen.

Hvorfor velge oss?

  • Billige priser
  • Pålitelig og ærlig
  • Kompetanse
  • Tilgjengelighet
  • Imøtekommende
  • Engasjement
  • Løsningsorientert
  • Kvalitetsbevisste

Våre tjenester

Her ser du tjenestene vi tilbyr

Gratis og uforpliktende konsultasjon

På hverdagene tirsdag til fredag mellom 10.00 og 14.00 kan du komme å få en gratis og uforpliktende konsultasjon hos oss. Her kan vi gi deg råd, veiledning og pris på utstyr og/eller eventuelle oppdrag.

Feilsøk/reparasjon av PC, mobil og nettbrett

Vi tilbyr feilsøk og reparasjon av datamaskin, mobil og nettbrett. Da tar vi først backup av all ønskelig data på enheten din og installerer nytt operativsystem hvis ønskelig.

Bygging av datamaskiner

Vi bestiller deler og setter de sammen til en datamaskin ut i fra dine behov og ønsker. Med sikkert utstyr og våre gode forhåndsregler kan du være trygg på å få en velfungerende datamaskin du blir fornøyd med. Det kan være alt fra en datamaskin til hjemmebruk, spilling eller en skikkelig arbeidsmaskin.

Konvertering av VHS - Video-8 og DV

Vi tar inn gamle VHS - Video-8 og DV filmer og konverterer disse til digitalt format. Enten på CD eller så overfører vi filene til ekstern harddisk. På denne måten får du tatt vare på bryllupsfilmen, barnedåpen eller konfirmasjonen i et format som kan spilles av på TV, nettbrett, eller PC.

Minecraft bursdag

Vi har lokale og datamaskiner for opptil 18 personer (18 datamaskiner). Dere stiller med mat og vi stiller med underholdning.

Kurs

Foreløpig har vi datakurs på Alleèn 6 på grunnleggende nivå for eldre. Derimot hvis det er ønskelig kan vi også tilby kurs på andre områder. Vi holder også kurs for dyslektikere i programvaren Lingit.

Ansatte i YouTech

Her ser du alle ansatte i YouTech og hvilke stillinger de har.

Karl-Amund Bolstad

Karl-Amund Bolstad

Daglig Leder

Joakim Pedersen

Joakim Pedersen

Markeds Ansvarlig

Harald Kristiansen

Harald Kristiansen

Økonomi Ansvarlig

Even Mortensen

Even Mortensen

HMS Ansvarlig

Tobias Johansen

Tobias Johansen

Medarbeider

Mikal Martinsen

Mikal Martinsen

Medarbeider

Joakim Slyngen

Joakim Slyngen

Medarbeider

Cato Berg

Cato Berg

Medarbeider

Kontakt oss:

Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende oss din henvendelse. Vi sender deg en e-post med svar så snart vi har mulighet.

Kontakt informasjon

AdresseDronningensgate 68
8514 Narvik

Telefon
Daglig leder Karl-Amund
+47 416 47 227

E-post YouTech.UB@gmail.com